همه مادران حداقل يکبار در طول زندگي خود، هنگام گرفتن نوزاد از شير، تورم و درد سينه را تجربه کرده اند. اين امر نه تنها با ناراحتي و اذيت شدن کودک همراه است بلکه حس خوبي به مادران نمي دهد و ممکن است افسردگي آنها را به دنبال داشته باشد. در ادامه اين متن با راه حل درمان خانگي درد سينه بعد از شير گرفتن کودک آشنا مي شوبد.


از-Ø´Û?ر-گرÙ?تÙ?-Ú©Ù?دک۰


يکي از مهمترين دغدغه هاي والدين از زمان بدو تولد اين است که چگونه کودک خود را که تنها غذاي اصلي اش شير مادر است از شير بگيرند و او را به خوردن غذاها تشويق کنند. در ادامه با راهکارهايي آشنا خواهيد شد که به شما کمک خواهد کرد تا با کمک آنها اقداماتي انجام دهيد که نه کودک آسيب ببيند و نه با ناراحتي هاي خود ديگران را اذيت کند. اما نکته مهمي که لازم به ذکر است اين است که در طي اين مدت آنها را از نعمت درآغوش گرفتن محروم نسازيد زيرا همه کودکان روحيه حساس و لطيفي دارند و نبايد احساس کنند که شما آنها را طرد کرده ايد  يا آنها را دوست نداريد بلکه بايد اوقات بيشتري را به بازي و سرگرمي با آنها بپردازيد و آنها را نوازش کنيد تا آرام شوند. فرزندان در هر سنيني که باشند بايد بداند که اين کار ذره اي از عشق و علاقه اي که به او داريد کم نکرده و همچنان مورد توجه شما است. اين کار از بروز افسردگي پس از شيردهي در خود شما نيز جلوگيري خواهد کرد.


هنگام از شير گرفتن نوزاد منتظر پيامدهاي زير باشيد:


هر چند عوارض از شير گرفتن کودک در همه مادران يکسان نيست اما بطور معمول موارد زير بين اکثر مادران ديده مي شود. شما مي توانيد درد در هر منطقه اي از سينه را مانند هاله اي دور سينه تجربه خواهيد کرد که ممکن است درد در يک يا هر دو سينه رخ دهد. درد معمولا در روزهاي اوليه بعد از شير گرفتن، حاد است و ممکن است به آرامي و با زمان کم شود. سينه ها ممکن است بزرگ شوند، احساسي سنگيني يا سفتي کنند و شما ممکن است احساس ناراحتي و يا سفتي را در سينه احساس کنيد.



  1. ناحيه اطراف نوک سينه ممکن است قرمز شود.

  2. درد سينه مي تواند چند روز يا چند هفته طول بکشد.

  3. درد سينه احتمالا با گذشت زمان حل و فصل مي شود.

  4. در بيشتر موارد، درد سينه در چند روز اول پس از توقف شيردهي بيشتر است.

  5. علائم آنفولانزا مانند لرز و سردي، خستگي، تب بالا، اضطراب و احساس بيقراري.

  6. در صورتي که درد به خاطر عفونت باکتريايي به نام “ورم سينه” باشد، سينه بيمار ممکن است احساس گرما، ورم و سختي داشته باشد و گاهي اوقات احساس سوختگي بکند.


.


ادامه توضيحات را در لينک اصلي زير بخوانيد:


راه حل درمان خانگي درد سينه بعد از شير گرفتن کودک


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه عمومی سعدی فروشگاه اینترنتی فایل سروش مقالات و اخبار تخصصی سئو تامین کننده تجهیزات صنایع نفتی بررسی تخصصی مهندسی پزشکی ساخت کتابخانه گفتمان ولايت«سياسي . اعتقادي.فرهنگي» بهتر بخر